Tragedian Kääntöpiiri ®

- Menetyksestä menestykseen -

3.10.2020 Tampereella

Lue lisää

Tragedian Kääntöpiiri – seminaari 3.10.2020 Tampereella!

Mitä tapahtuu kun elämältä putoaa pohja pois? Kun yhtäkkiä kaikki menee sirpaleiksi, eikä edes tiedä mihin uskoa. Kun kaikki tuntuu epätodelliselta, vieraalta, jonkun toisen elämältä. Kun mieleen hiipii pelko, ahdistus, häpeä ja epätoivo.

Näin kävi minulle ja monelle muulle, jotka eivät siitä julkisesti puhu.

Tragedian Kääntöpiiri tuo nimensä mukaisesti kipupisteen päivänvaloon, paljastaa vääryydet ja huuhtoo häpeän verhon pois auringon tieltä.

Tragedian Kääntöpiiri pitää sisällään tapahtumia, kursseja ja koulutuksia elämässään vastoinkäymisiä kohdanneille ihmisille. Eli meille kaikille.

Lähde mukaan tälle unohtumattomalle matkalle, kohti uutta valoisampaa elämää!


Tragedian Kääntöpiiri-seminaari 3.10.2020 Tampereella

Tragedian Kääntöpiiri-seminaarissa puhujat kertovat kuinka menetys käännetään menestykseksi ja vastoinkäymiset voitoksi! Puhujina 3.10.2020 mm. Arman Alizad, Michele Murphy-Kaulanen, Ilkka Koppelomäki, Mikko Sjögren ja Lotta Ansakorpi. Lisätietoja luvassa kesän 2020 aikana!

Vuoden 2019 seminaarin tunnelmia:

Vuoden 2019 puhujina kuultiin mm. Madventures Riku Rantalaa ja Tunna Milonoffia

Varaa paikkasi. Osta lippu nyt!

Miksi osallistua seminaariin?

Tragedian Kääntöpiirissä kuulet koskettavia ja rehellisiä tarinoita oikeasta elämästä, saat inspiraatiota sekä konkreettisia neuvoja elämänpolulle.

Seminaarin puhujat ovat alansa ammattilaisia, jotka vaikeuksista huolimatta ovat kulkeneet kohti tavoitteitaan ja haluamaansa elämää. Heidän kokemuksensa matkan varrelta tarjoaa jokaiselle opittavaa, antaa vinkkejä tavoitteiden saavuttamiseen ja myös haasteista selviämiseen. 

Tämä ainutlaatuinen upea seminaari tarjoaa osallistujalle elämyksellisen päivän itsensä kehittämisen, luovuuden ja hyvinvoinnin parissa.


Varaa paikkasi. Osta lippu nyt!

Ohjelma:

3.10.2020 Klo12:00 -18:00

Lotta Ansakorpi, ”Vaihtoehtona Kuolema”-kirjan kirjoittaja ja Tragedian Kääntöpiirin perustaja (2019)

Tule kuulemaan, kuinka erilaisista tilanteista ihminen voikaan selvitä! Paikalla on kiinnostavien puhujien lisäksi myös hyvinvointi-alan näytteilleasettajia, sekä “Vaihtoehtona Kuolema”-kirjan julkaisu!

Yhteistyössä / Näytteilleasettajat:

10Times Oy, Sydämenpalo Oy / Tragedian Kääntöpiiri


Varaa paikkasi. Osta lippu nyt!

Seminaarin tausta

Tragedian Kääntöpiirin perustaja Lotta Ansakorpi kohtasi 2016 elämässään useita peräkkäisiä vastoinkäymisiä, joiden seurauksena hän menetti silloisen yrityksensä, ajatui mittaviin talousvaikeuksiin ja lopulta oli menettää myös henkensä. Hän koki vastoinkäymisten aikana valtavaa yksinäisyyttä ja häpeää, jotka kavensivat hänen elinpiiriään huomattavasti. Lopulta hän alkoi hiljalleen puhua tapahtumista muille ihmisille ja huomasi sillä olevan valtavia positiivisia vaikutuksia sekä omaan oloonsa, että muiden kokemuksiin. Niinpä ajatus Tragedian Kääntöpiiristä, uudenlaisesta konseptista, alkoi jalostua. Tragedian Kääntöpiirin ajatuksena on kääntää vastoinkäymiset voimavaraksi, eräänlaiseksi menestykseksi, jolloin niiden luonne elämässä muuttuu. Tragedian Kääntöpiirin avulla ihminen voi kääntää elämänsä suuntaa, saada uutta voimaa ja inspiraatiota elämään sekä vertaistukea muilta vastoinkäymisiä kokeneilta ihmisiltä. Tragedian Kääntöpiirissä oleellista on aitous, avoimuus ja henkilökohtaisuus. Kun jaamme kipeitä kokemuksia tarinan muodossa muille, saamme sitä kautta lisää voimaa ja rohkeutta elää omannäköistä elämää. Tragedian Kääntöpiiri – menetyksestä menestykseen – voi olla taloudellista, henkistä tai fyysistä menestymistä. Kaikkea sitä, mistä aina olet unelmoinut tai sitä, mistä et vielä ole uskaltanut edes uneksia.


Varaa paikkasi. Osta lippu nyt!

Esiintyjät 3.10.2020

Arman Alizad, Michele Murphy Kaulanen, Ilkka Koppelomäki, Mikko Sjögren, Lotta Ansakorpi. Loput puhujat julkaistaan kesän 2020 aikana!

Vuoden 2019 esiintyjinä olivat:

Madventures: puhuvat uskaltamisesta, omien pelkojen voittamisesta, rohkeuden harjoittelusta ja selviytymisestä ylipäätään.

Lotta Ansakorpi: Yhtiökumppanin tekemä kavallus, konkurssi, kaiken menettäminen ja uuden elämän rakentaminen. Tragedian Kääntöpiirin perustaja, Vaihtoehtona Kuolema-kirjan kirjoittaja (kirja julkaistaan tilaisuudessa).

Eero Herranen: lyhytkasvuisuus ja sen vaikutukset elämään. Mahdottomien unelmien saavuttaminen esteistä huolimatta.

Laura Tuomarila: ”Kaunis Minä”-kirjan kirjoittaja kertoo kuinka selvisi 20 vuoden ankarasta syömishäiriökierteestä uuteen, omannäköiseen elämään.

Sami Kallvikbacka: Mediapersoona ja elämyspalveluyrittäjä kertoo, kuinka liika luottamus voi ajaa ahtaalle ja suuriin vaikeuksiin.

Anna Uusiheimala: 25 000 volttia, pari avioeroa ja muutama muu tragedia ei ole riittänyt lamaannuttamaan Anna Uusiheimalaa. Uusiheimala kertoo elämänsä käännekohdista ja uusista inspiraationsa lähteistä

Laura Tuomarila

“Reilu 20 vuotta sitten sairastuin syömishäiriöön.Ensimmäiset vuodet sairastin anoreksiaa ja seuraavat vuodet vaihtelivat anoreksian ja bulimian välimaastossa. Noina vuosina kadotin sen vähäisenkin yhteyden itseeni, mikä minulla oli ennen sairauttani ollut. Syömishäiriö kaappasi identiteettini ja se kuka minä olin, oli täysin hukassa.

Pitkä matka sairaasta minästä terveeseen minään oli matka joka minun oli tehtävä jotta voisin löytää itseni uudestaan ja tulla siksi ihmiseksi joka minä olen nyt. Syömishäiriöni opetti minulle, että olen juuri oikella tavalla erikoinen ja saan elää omanlaistani elämää. Keskeneräisyyteni tekee minusta minut. Ei ole olemassa valmista, täydellistä. Se on harhaa.

Vaikka puhun toipumisesta, itsensä löytämisestä ja hyväksymisestä  syömishäiriöisen näkökulmasta on se relevantti kenelle vaan. Liian moni meistä elää vankina itsensä luomissa mielikuvissa. Ei uskalleta, ei kehdata. Mitä jos epäonnistun. Tosiasiassa me kaikki pyrimme samaan. Jokainen meistä haluaa vain olla onnellinen ja tulla hyväksytyksi ja nähdyksi juuri sellaisena kuin on.”


Lotta Ansakorpi

“Lotta on kouluttaja, terapeutti ja teatterialan ammattilainen. Tragedian Kääntöpiiri syntyi alunperin Lotan kokemasta tragediasta, jossa hänen elämänsä tuhoutui lähes täydellisesti yhtiökumppanin tekemän petoksen seurauksena.

Nyt, kolme vuotta myöhemmin, tämä tragedia on muotoutunut kirjaksi ja tapahtuma-kokonaisuudeksi.

Lotta on kouluttanut urallaan satoja ihmisiä hyvinvoinnin ja luovuuden parissa, sekä tavoittanut tuhansia taiteellisella työllään. Lotta jää mieleen monille hyvin tunteikkaana ja intohimoisena ihmisenä elämää kohtaan. Tämä rohkea yrittäjä ei pienestä lannistu ja hänet nähdään usein kannustavana esimerkkinä ihmisen omasta voimasta, rohkeudesta ja herkkyydestä.”


Eero Herranen

“Yrittäjä, puhuja, viihdetaiteilija. Eero on persoona, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin, jotka hänet kohtaavat. Eeron positiivinen elämänasenne on kuljettanut häntä tilanteista toisiin, jopa ympäri Eurooppaa. 

Eero työskentelee yrittäjänä niin viihdetaiteen, kuin hyvinvoinnin parissa. Eerolle tärkeää elämässä ovat läheiset, onnellisuus ja merkityksellisyys. Eeron ainutlaatuisesta asenteesta on monilla paljon opittavaa, sillä tälle miehelle mahdotonkin on mahdollista!”


Madventures

Monipalkitut toimittaja-tuottaja Riku Rantala ja ohjaaja-tuottaja Tuomas ”Tunna” Milonoff tunnetaan vaikutusvaltaisina mediapersoonina, jotka ovat tunnettuja maailmanlaajuisesta ilmiöstä nimeltä Madventures. Alkujaan reppureissailuun keskittyvä televisio-ohjelma myytiin Suomesta 200 maahan ja laajeni radioon, tietokirjallisuuteen ja sosiaaliseen mediaan. Nyt Madventures-brändin alla on julkaistu 10 tietokirjaa ja spin-offina mm. Nelosen Mad Cook Show, ruokaan keskittynyt talk show. Sanavalmis aisapari on antanut kasvonsa monelle yhteiskunnallisesti tärkeälle aiheelle.

Puheissaan miehet pyrkivät jakamaan ne opit, jotka he ovat miljoonien kilometrien matkallaan omakohtaisesti oppineet: miten unelmien toteuttamisessa, omien rajojen rikkomisessa ja työssä jaksamisessa on paljolti kysymys harjoittelusta, yrittäjämäisestä asenteesta, omien pelkojen voittamisesta ja hyvästä yhteistyöstä. Heidän matkassaan koetellaan kuulijoiden huumorin ja liikutuksen ääripäitä – asiaa unohtamatta.

“Kellarista 200 maahan – toteutimme unelmamme verellä, sisulla ja intuitiolla”


Sami Kallvikbacka

“Sami on Kokkolalainen mainostoimisto- ja elämyspalveluyrittäjä. Samia olet saattanut nähdä niin telkkarissa juontajana, kuin reality-ohjelmassa kilpailijanakin. Tämä energinen ideanikkari on kokenut urallaan jos jonkinlaista, eikä nykyinen menestys ole tullut helpolla. Samin päättäväisyys, luovuus ja sisäinen palo ajaa häntä eteenpäin kohti tavoitteita.”


Liput:

Peruslippu

Sisältää sisäänpääsyn seminaariin

59€

Extralippu

Sisältää: Sisäänpääsyn seminaariin, Ruokailun päivän aikana, Lotta Ansakorven "Vaihtoehtona Kuolema" -kirjan

97€

VIP-lippu

Sisältää: Extra-valmennuksen ennen virallisen seminaarin alkua (VIP-valmennus alkaa klo 11), Istumapaikan salin etuosasta, Sisäänpääsyn seminaariin, Ruokailun päivän aikana, Lotta Ansakorven "Vaihtoehtona Kuolema" -kirjan

147€

Usein kysytyt kysymykset

1. Mitä, missä, milloin?

1.1 Mikä on Tragedian Kääntöpiiri-seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Tragedian Kääntöpiiri-seminaari on täysin uusi ja ainutlaatuinen seminaari, jossa 8 puhujaa kertovat elämäänsä suuresti vaikuttaneista käännekohdista. Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kohdanneet joskus elämässään pienenkin vastoinkäymisen tai haluavat kehittää itseään. Eli ihan kaikille.

1.2 Puhujat

2019 puhujat: Madventures Riku Rantala & Tunna Milonoff, Lotta Ansakorpi, Eero Herranen, Laura Tuomarila, Sami Kallvikbacka, Pasi Nurmela, Anna Uusiheimala

1.3 Seminaaripaikka ja saapuminen

Lauantaina 5.10.2019 Tampere-talo, Pieni Sali

1.4 Aikataulu

Lauantai 5.10.2019 klo12-18, ovet aukeavat klo11


2. Liput ja maksaminen

2.1 Mistä lippuja saa?

Lippupisteestä, Tampere-talon lippumyymälästä sekä yli 10hlön ryhmät: myynti@tragediankaantopiiri.fi

2.2 Saanko seminaarilipun kotiin?

Lippupisteestä ostettaessa voit valita lipun toimitustavan. Tampere-talon lippumyymälästä saat liput tulostettuna ja ryhmille liput toimitetaan tilaajan sähköpostiin.

2.3 Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

Kyllä. Lipun voi ostaa laskulla tai osissa, mutta ainoastaan tilaamalla sen osoitteesta myynti@tragediankaantopiiri.fi. Lippupisteestä ja Tampere-talon lippumyymälästä ostettuna lippu tulee maksaa yhdessä erässä.

2.4 Mitä lippuni sisältää?

Lippukategorioita on kolme: peruslippu 59€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn. Peruslippu+ 75€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn sekä ruokailun. Extra-lippu 97€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn, ruokailun ja vaihtoehtona Kuolema”-kirjan.

2.5 Entä jos en pääsekään seminaariin?

On ikävää, jos et pääse osallistumaan. Valitettavasti Lippupisteestä ja Tampere-talon lippumyymälästä ostettua lippua ei voi palauttaa. Ryhmälipuilla on 14 vrk palautusoikeus, viimeistään kuitenkin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen lippuja ei palauteta. Voit kuitenkin myydä tai antaa lippusi ystävälle tai perheenjäsenelle ja laittaa näin hyvää mieltä kiertämään.


3. Seminaariin valmistautuminen:

3.1 Infoviesti

Seminaariin tullessasi tarvitset vain hyvää mieltä. Halutessasi voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaasi. Paikalla on hyvinvointialan näytteilleasettajia, joten varaathan mukaasi myös käteistä, jotta varmistat mahdollisen ostotapahtuman onnistumisen. Joillakin esittely-pisteillä on mahdollista tehdä ostoksia myös tilaaja-laskulla.

3.2 Majoittuminen

Tampereen keskustassa on lukuisia eri hintaisia majoitusmahdollisuuksia, joita löydät helpoiten netistä hakusanoilla "majoitus tampere".

3.3 Pukeutuminen

Rennot, mukavat vaatteet.


4. Seminaaripäivä:

4.1 Sisäänpääsy

Pääsyliput tarkistetaan ennen saliin menoa kaikilta. Säilytäthän lippusi koko seminaaripäivän ajan. Ruokailun ja kirjan sisältäviä lippuja tarvitset noutaessasi lounaan tai kirjan. Jos olet varannut ryhmälle lippusi nimellä, löydät ne narikan lähellä olevalta Tragedian Kääntöpiirin-henkilökunnalta.

4.2 Eteispalvelut

Tampere-talossa on maksullinen eteispalvelu, mutta voit jättää päällysvaatteesi myös maksuttomaan naulakkoon.

4.3 Paikan valitseminen ja erikoispaikat

Lippupisteestä ja Tampere-talosta ostettuihin lippuihin voit valita itse paikkasi vapaista paikoista. Ryhmälippuihin pyrimme järjestämään vierekkäiset paikat koko porukalle, mikäli mahdollista.

4.4 Lounasruokailu ja kahvio seminaarissa

Seminaarin ruokailusta ja kahvitauosta vastaa Tampere-talon ravintola-palvelut. Peruslippu+ ja extra-lippuihin sisältyy ruokailu, kahvio on osallistujille erikseen maksullinen (vapaavalintainen).

4.5 Tyytyväisyys

Mikäli olet tyytymätön seminaarin sisältöön, otathan yhteyttä Tragedian Kääntöpiirin henkilökuntaan seminaarin päätyttyä paikan päällä.


5. Yhteydenotto:

5.1 Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@tragediankaantopiiri.fi

5.2 Seminaarin järjestäjä ja asiakaspalvelun yhteystiedot

TSeminaarin tuotantoyhtiönä toimii Sydämenpalo Oy. Lipunmyyntiin liittyvissä asioissa ota yhteys info@tragediankaantopiiri.fi. Tuotannollisissa asioissa kysymyksiisi vastaa Lotta Ansakorpi, lotta@tragediankaantopiiri.fi +358 40 56 36 155. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Uusimmat blogista:

Kun elämä yllättää

Elämme erikoisia aikoja, joista tuskin kellään on mitään kokemusta ennen tätä. Yllättäen muuttunut tilanne voi aiheuttaa paljon pelkoja, ahdistusta, epävarmuutta siitä mitä tapahtuu ja olenko minä turvassa.. Tämä yllättävä tilanne voi tarkoittaa joillekin elämän romahtamista, jos yritys kaatuu tai työpaikka menee yllättäen alta. Myös pelkoa siitä, että niin voi käydä, ...
Lue Lisää

Onko seminaarin jälkeen elämää?

Olen pitänyt tietoisesti tauon ensimmäisen Tragedian Kääntöpiiri-seminaarin jälkeen sekä kirjoittamisessa että näiden blogi-kirjoitusten julkaisussa. Ensimmäinen seminaari Tampere-talossa 5.10.2019 ja "Vaihtoehtona Kuolema"-kirjan julkaisu olivat itselleni niin kova puristus henkisesti, että tarvitsin pienen tauon kaikesta siitä, mitä tämän eteen olen viimeisen 1,5 vuoden ajan tehnyt. Nyt kun olen saanut levättyä, alkaa kirjoittaminenkin ...
Lue Lisää

Tuleeko voitto vai turpaan?

Että tälläsissä pirtissä mietinnöissä aloitetaan tällä kertaa! Tragedian Kääntöpiiri-seminaariin on hieman yli viikko aikaa ja alan olla todella jännittynyt. Stressaa, pelottaa, kaduttaa, jännittää..samalla oon innoissani, onnellinen ja iloinen. Mä aattelen näin, että mun tunteiden kirjo on suoraan verrannollinen tapahtuman tärkeyteen itselleni..joten kun se on tällaista kohtuutonta vuoristorataa, tiedän, että tämä ...
Lue Lisää