Esiintyjät

Julkaistu: 26.08.2019

Esiintyjät 3.10.2020

Arman Alizad, Michele Murphy Kaulanen, Ilkka Koppelomäki, Mikko Sjögren, Eero Herranen sekä Lotta Ansakorpi. Lisäksi tapahtumassa kaksi Lotta Ansakorven entistä kurssilaista jakavat oman tarinansa.

ARMAN ALIZAD: Sankaritarinoiden suurfani Arman Alizad puhuu omakohtaisten
kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä miten on itse
päättänyt elämän kokea ja nähdä. Oman tarinansa myötä hän ottaa
esiin monenlaisia käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on
ollut suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen. Arman on selvittänyt
suomalaista yhteiskuntaa ja maailman tilaa uusista näkökulmista ja
kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä. Arman näkee, että
nykypäivän keskustelukulttuurin ongelma on se, että ymmärtäminen
nähdään hyväksymisenä, joka polarisoi keskusteluja. Asioita ei tarvitse
hyväksyä, mutta ne pitää pystyä ymmärtämään, sanoo Arman.
Luottamus ja ymmärrys luodaan avoimuudella, keskustelemalla ja
tekemällä yhdessä.

Arman haluaa pohtia kuulijoidensa kanssa suvaitsevaisuuden,
hyväksymisen ja ymmärryksen välisiä ristiriitoja. Keskiöön nousevat
teemat ihminen ihmiselle ja kiitollisuus – tarinat erilaisista kohtaloista
ympäri maailmaa. Seikkailunhaluinen Alizad on tullut tunnetuksi
palkituista, silmiä avaavista tv-sarjoistaan; Arman ja viimeinen ristiretki,
Kill Arman ja Täällä Pohjantähden alla. Arman ja viimeinen ristiretki
sarja on myyty yli sataan maahan.

Alizad on taitava ja vaikuttava tarinankertoja. Armania pidetään usein
rohkeana, mutta itse hän sanoo, että ei tiedä rohkeudesta mitään, mutta
pelosta kaiken.
Hänen omat kokemukset ovat auttaneet voittamaan pelon ja menemään
kohti omia unelmia.
Hän rohkaisee ihmisiä kohtaamaan omat pelkonsa ja menemään kohti
tuntematonta, vaikka se pelottaisi. Rohkeus ei ole pelon puuttumista,
vaan tarkoittaa, että jokin asia on pelkoa tärkeämpi.

Arman Alizad

MIKKO SJÖGREN: VALMENTAJA, PUHUJA, VARAPUUN PERUSTAJA, RAHATAIDONVALMENTAJA™, SIJOITTAJA

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä.

2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 20 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

Mikko Sjögren

LOTTA ANSAKORPI: Lotta Asakorpi on Tamperelainen taiteilija, terapeutti ja Tragedian Kääntöpiirin perustaja. Tragedian Kääntöpiiri syntyi alunperin Lotan kokemasta tragediasta, jossa hänen elämänsä tuhoutui lähes täydellisesti yhtiökumppanin tekemän petoksen seurauksena. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, tämä tragedia on muotoutunut kirjaksi ja tapahtuma-kokonaisuudeksi.

Lotan kirjoittama Vaihtoehtona Kuolema-kirja kertoo tositapahtumiin perustuen siitä, mitä tapahtui ja kuinka Lotta kaikesta selvisi. Kirjaa on kehuttu koukuttavaksi, koskettavaksi ja ajatuksia herättäväksi.

Lotta on kouluttanut urallaan satoja ihmisiä hyvinvoinnin ja luovuuden parissa, sekä tavoittanut tuhansia taiteellisella työllään. Lotta jää mieleen monille hyvin tunteikkaana ja intohimoisena ihmisenä elämää kohtaan. Tämä rohkea yrittäjä ei pienestä lannistu ja hänet nähdään usein kannustavana esimerkkinä ihmisen omasta voimasta, rohkeudesta ja herkkyydestä. Tragedian Kääntöpiirissä kuulet mitä tapahtui ja mitä Lotalle kuuluu nyt.

Lotta Ansakorpi Kuva: Krista Kaitasuo

EERO HERRANEN: Sano elämälle KYLLÄ! Yrittäjä, puhuja, viihdetaiteilija, tiktok-vaikuttaja. Eero on persoona, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin, jotka hänet kohtaavat. Eeron positiivinen elämänasenne on kuljettanut häntä tilanteista toisiin, jopa ympäri Eurooppaa. 

Eero työskentelee yrittäjänä niin viihdetaiteen, kuin hyvinvoinnin parissa. Eerolle tärkeää elämässä ovat läheiset, onnellisuus ja merkityksellisyys. Eeron ainutlaatuisesta asenteesta on monilla paljon opittavaa, sillä tälle miehelle mahdotonkin on mahdollista!

Eero Herranen

MICHELE MURPHY-KAULANEN: Kauppiaanrouva, 40-vuotias toimitusjohtaja, 3 tyttären äiti ja mediapersoona, joka asuu kahden paikkakunnan välillä. Kotiovien välillä on matkaa 862 kilometriä. ja tätä matkaa taitan yhteishuoltajuuden tähden. Miksi Minttu on tämmöisen elämäntyylin valinnut ja miten sitä jaksaa?

Minttu ei ota itseään liian tosissaan, mutta asiat jotka todella hänelle resonoi, hän ottaa äärettömän tosissaan. Minttu haluaa jakaa ajatuksiaan, ja myös kuulla ihmisten ajatuksia ja kokemuksia elämästä, parisuhteista, ystävyydestä ja välillä haastavistakin asioista.

Michele Murphy-Kaulanen

ILKKA KOPPELOMÄKI: ITSENSÄ JOHTAMISEN VALMENTAJA, SAA MITÄ HALUAT -KIRJAILIJA, USKALLA INNOSTUA -PERUSTAJA

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan esikoisteos “Saa mitä haluat – opas omannäköisen elämän toteuttamiseen” julkaistiin lokakuussa 2018.

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien. Uskalla Innostua on tullut esiin useistahuippuvalmennusseminaareista, joissa on ollut mukana itsensä kehittämisen legendoja,kuten Bob Proctor, Joseph McClendon III, Deepak Chopra, Janet Bray Attwood,Robert Kiyosaki ja Jack Canfield.Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminutyrittäjänä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002 asti. Ilkan missiona on ”Saa mitä haluat”:Auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Ilkka on valmentanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissaitsensäkehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, innostumisen, valmentamisen,ihmissuhteiden ja hyvinvoinninasiantuntijana. Ilkalta ilmestyy vuonna 2020 omanelämän suunnittelukirja Saa mitä haluat – Elämäsi kirja, joka on jatko-osa aiemmin ilmestyneelle Saa mitä haluat -oppaalle.

Ilkka Koppelömäki kuva: Mikke Pöyhönen

Lisäksi kuulet tapahtumassa kahden Lotan entisen asiakkaan koskettavat tarinat omasta elämästään!


admin