Test Page

Varaa paikkasi. Osta lippu nyt!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Liput

Silver-Lippu

Sisältää: lippu seminaariin + lounas.

75€

Gold-Lippu

Sisältää: lippu seminaariin + lounas.

75€

Extra-lippu

Sisältää: lippu seminaariin + lounas + "Vaihtoehtona Kuolema" -kirja.

97€

Liput myy:

Usein kysytyt kysymykset

1. Mitä, missä, milloin?

1.1 Mikä on Tragedian Kääntöpiiri-seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?

Tragedian Kääntöpiiri-seminaari on täysin uusi ja ainutlaatuinen seminaari, jossa 8 puhujaa kertovat elämäänsä suuresti vaikuttaneista käännekohdista. Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kohdanneet joskus elämässään pienenkin vastoinkäymisen tai haluavat kehittää itseään. Eli ihan kaikille.

1.2 Puhujat

2019 puhujat: Madventures Riku Rantala & Tunna Milonoff, Lotta Ansakorpi, Eero Herranen, Laura Tuomarila, Sami Kallvikbacka, Pasi Nurmela, Anna Uusiheimala

1.3 Seminaaripaikka ja saapuminen

Lauantaina 5.10.2019 Tampere-talo, Pieni Sali

1.4 Aikataulu

Lauantai 5.10.2019 klo12-18, ovet aukeavat klo11


2. Liput ja maksaminen

2.1 Mistä lippuja saa?

Lippupisteestä, Tampere-talon lippumyymälästä sekä yli 10hlön ryhmät: myynti@tragediankaantopiiri.fi

2.2 Saanko seminaarilipun kotiin?

Lippupisteestä ostettaessa voit valita lipun toimitustavan. Tampere-talon lippumyymälästä saat liput tulostettuna ja ryhmille liput toimitetaan tilaajan sähköpostiin.

2.3 Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

Kyllä. Lipun voi ostaa laskulla tai osissa, mutta ainoastaan tilaamalla sen osoitteesta myynti@tragediankaantopiiri.fi. Lippupisteestä ja Tampere-talon lippumyymälästä ostettuna lippu tulee maksaa yhdessä erässä.

2.4 Mitä lippuni sisältää?

Lippukategorioita on kolme: peruslippu 59€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn. Peruslippu+ 75€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn sekä ruokailun. Extra-lippu 97€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn, ruokailun ja vaihtoehtona Kuolema”-kirjan.

2.5 Entä jos en pääsekään seminaariin?

On ikävää, jos et pääse osallistumaan. Valitettavasti Lippupisteestä ja Tampere-talon lippumyymälästä ostettua lippua ei voi palauttaa. Ryhmälipuilla on 14 vrk palautusoikeus, viimeistään kuitenkin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen lippuja ei palauteta. Voit kuitenkin myydä tai antaa lippusi ystävälle tai perheenjäsenelle ja laittaa näin hyvää mieltä kiertämään.


3. Seminaariin valmistautuminen:

3.1 Infoviesti

Seminaariin tullessasi tarvitset vain hyvää mieltä. Halutessasi voit ottaa myös muistiinpanovälineet mukaasi. Paikalla on hyvinvointialan näytteilleasettajia, joten varaathan mukaasi myös käteistä, jotta varmistat mahdollisen ostotapahtuman onnistumisen. Joillakin esittely-pisteillä on mahdollista tehdä ostoksia myös tilaaja-laskulla.

3.2 Majoittuminen

Tampereen keskustassa on lukuisia eri hintaisia majoitusmahdollisuuksia, joita löydät helpoiten netistä hakusanoilla "majoitus tampere".

3.3 Pukeutuminen

Rennot, mukavat vaatteet.


4. Seminaaripäivä:

4.1 Sisäänpääsy

Pääsyliput tarkistetaan ennen saliin menoa kaikilta. Säilytäthän lippusi koko seminaaripäivän ajan. Ruokailun ja kirjan sisältäviä lippuja tarvitset noutaessasi lounaan tai kirjan. Jos olet varannut ryhmälle lippusi nimellä, löydät ne narikan lähellä olevalta Tragedian Kääntöpiirin-henkilökunnalta.

4.2 Eteispalvelut

Tampere-talossa on maksullinen eteispalvelu, mutta voit jättää päällysvaatteesi myös maksuttomaan naulakkoon.

4.3 Paikan valitseminen ja erikoispaikat

Lippupisteestä ja Tampere-talosta ostettuihin lippuihin voit valita itse paikkasi vapaista paikoista. Ryhmälippuihin pyrimme järjestämään vierekkäiset paikat koko porukalle, mikäli mahdollista.

4.4 Lounasruokailu ja kahvio seminaarissa

Seminaarin ruokailusta ja kahvitauosta vastaa Tampere-talon ravintola-palvelut. Peruslippu+ ja extra-lippuihin sisältyy ruokailu, kahvio on osallistujille erikseen maksullinen (vapaavalintainen).

4.5 Tyytyväisyys

Mikäli olet tyytymätön seminaarin sisältöön, otathan yhteyttä Tragedian Kääntöpiirin henkilökuntaan seminaarin päätyttyä paikan päällä.


5. Yhteydenotto:

5.1 Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen info@tragediankaantopiiri.fi

5.2 Seminaarin järjestäjä ja asiakaspalvelun yhteystiedot

TSeminaarin tuotantoyhtiönä toimii Sydämenpalo Oy. Lipunmyyntiin liittyvissä asioissa ota yhteys info@tragediankaantopiiri.fi. Tuotannollisissa asioissa kysymyksiisi vastaa Lotta Ansakorpi, lotta@tragediankaantopiiri.fi +358 40 56 36 155. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.