Esiintyjien varmistelu, toukokuu

Julkaistu: 12.05.2019

Moni ei varmaan edes tiedä tai osaa ajatella, kuinka paljon eri osasia tällaisen tapahtuman järjestäminen vaatii. Esiintyjien varmistelu on iso osa työtä, koska pääesiintyjä määrittää usein todella paljon lopullista esiintyjä-kaartia, ihan jo kustannustenkin puolesta, mutta myös muuten.

Meillä oli tarkoitus julkaista nettisivut ja tämä tapahtuma heti toukokuun alussa, mutta tapahtuman tärkein esiintyjä ei ole voinut vielä vahvistaa esiintymistään.

Sitten kävikin niin, että sain tiedon pääesiintyjien päällekkäisistä keikoista ja he päätyivät ratkaisuun, jossa he peruivat osallistumisensa meidän tapahtumassa. Tämä on tietenkin iso takaisku meille ja aiheuttaa enemmän päänvaivaa, kuin ehkä moni ajattelisi.

Pääesiintyjä ei ole vain joku tunnettu henkilö, joka pyydetään puhumaan, vaan jokaisella puhujalla on olemassa oma tarinansa ja teemansa. Nyt edessä on uuden pääesiintyjä etsintä, jonka teema olisi sellainen, jota kenelläkään muulla ei vielä ole. Hänen tulisi olla myös sen verran tunnettu henkilö, että hän kiinnostaisi suurempaa yleisöä. Lisäksi hänen tulisi olla arvojemme mukainen, eli hänen tulisi itse olla valmis jakamaan jotain hyvin henkilökohtaista itsestään. Se ei ole ihan niin helppoa kuin voisi kuvitella!

Mutta kuten nimikin voi ehkä kertoa, me Tragedian Kääntöpiirin tiimiläiset olemme tottuneet kääntämään vastoinkäymiset voitoksi! Niinpä aloimme heti miettiä muita vaihtoehtoja ja niitähän löytyi! Nyt täytyy enää selvittää, ketkä ovat juuri tähän ensimmäiseen tapahtumaan parhaat puhujat ja kenen teema sopisi parhaiten päivän muihin puhujiin! Siinäpä onkin tiimille pohdittavaa! 😉

Love, Lode

Lotta Ansakorpi