Suunnittelua, esiintyjiä kasaan

Julkaistu: 12.05.2019

Seuraavana minulla oli vuorossa esiintyjien kasaaminen. Aloitin sen ensin miettimällä, ketkä voisivat olla itselleni kiinnostavia yhteistyökumppaneita, keitä ystäväpiiristäni löytyy ja kuka voisi olla niin rohkea, että haluaisi jakaa tarinansa julkisesti? Tämä osoittautui yllättävän helpoksi, ainakin ensimmäinen osa tästä. Tiesin heti, kenet tai oikeastaan keitä, haluan mukaan.

Otin yhteyttä tarvittaviin tahoihin ja varmistin heti ensimmäiset esiintyjät. Kerron niistä hieman myöhemmin, kun tapahtuma on julkaistu. Osa puhujista tulee olemaan suurelle yleisölle ehkä hieman tuntemattomampia, mutta voin vakuuttaa jo nyt, että heidän tarinansa ei jätä ketään kylmäksi.

Koen lisäksi suunnatonta iloa, että tähän on suhtauduttu tähän mennessä niin positiivisesti, vaikka tiedän, että paljon on vielä tehtävää, ennen kuin tätä voidaan edes julkaista ja vaikka en tässä kohtaa pysty vielä puhumaan tämän yksityiskohtaisemmin.. Mutta sitä kohti ollaan menossa ja hyvää vauhtia. Tekeminen tuntuu tärkeältä ja mielekkäältä, mikä on nykyään itselleni se yksi tärkeimmistä mittareista.

Mielekkyyttä elämään, ystävät!

Love, Lotta

Lotta Ansakorpi