Tiimin kasausta: Allu, Sini ja Jenni mukaan

Julkaistu: 12.05.2019

Kuten jo alussa totesin, on hyvin selvää, etten pysty tähän yksin. Kun olimme päätyneet ratkaisuun, että Laura jää kanssani ideointi-tiimiin, aloin miettiä millaista muuta apua tarvin? Mieleen tuli heti ensimmäisenä luottopakkini Sini, jonka kanssa olin tehnyt yhdessä töitä jo kesäteatterien aikaan. Minua jännitti suunnattomasti kysyä Siniä tähän mukaan, sillä hän oli todellakin saanut osansa jo aiemmin tapahtuneesta. Hän oli se, joka joutui osaksi kanssani sietämään vanhoja sotkuja ja joka jaksoi tukea minua päivästä toiseen väsymättä ja valittamatta. En voi sanoin kertoa kuinka kiitollinen hänestä olin ja olen yhä. Hänen rauhoittava läsnäolonsa ja kannustuksensa auttoi minua jaksamaan aina vaan askelen eteenpäin. Tuntuu, että jonain päivinä Sinin pelkkä läsnäolo kantoi minua eteenpäin, pelkkä tieto siitä, ettei ole yksin. Sini on lisäksi rautainen ammattilainen työssään, mitä ikinä hän tekeekään. On ollut suuri ilo ja kunnia saada yhteistyökumppaniksi ja ystäväksi niin ainutlaatuinen ihminen!

Seuraavaksi kysyin mukaan Alexi Ala-Lahtea. Allun kanssa meillä on jo yli kahdenkymmenen vuoden historia takana niin ystävinä, kuin työkavereinakin. Tai miten sen nyt sanoisi, olemme tehneet useamman projektin yhdessä taiteellisella puolella. Allu on ihminen, jonka näkemystä, ammattitaitoa ja asennetta arvostan todella paljon ja minulle on äärimmäisen tärkeää, että tiimini jakaa kanssani saman tavan ajatella tehtävästä työstä/projektista. Olen varma, että Allusta tulette kuulemaan vielä moneen otteeseen, useammassakin yhteydessä.

Sitten, kuin taivaanlahjana, saapui eteeni Jenni jota olin salaa haikaillut tiimini jäseneksi jo pidemmän aikaa. Jennin kanssa tunnemme alunperin teatterimaailmasta, jossa työskentelimme hetken aikaa samassa teatterissa. En tiedä tunnenko ketään niin työlleen omistautunutta, raudanlujaa tekijää, kuin hän. Kun varovasti ehdotin yhteistyötä Tragedian Kääntöpiirin kanssa, sain ilokseni huomata, että Jenni syttyi ajatukselle heti.

Unelma-tiimini alkaa olla kasassa! Myöhemmin he saavat itse kertoa tarkemmin, mitä he Tragedian Kääntöpiirissä oikein puuhaavat! Mutta sitä odotellessa keskitytään vielä hieman käytännön asioihin!

Love, Lotta

Lotta Ansakorpi