Tragedian Kääntöpiiri-tapahtuma

Julkaistu: 12.05.2019

Mietin, mikä olisi hyvä tapa käynnistää se, mitä olemme tekemässä? Ensimmäisenä mieleen tuli yksipäiväinen tapahtuma, johon puhujat tulevat jakamaan omia kokemuksiaan. Lähdin tästä ajatuksesta rakentamaan ajatusta eteenpäin.

Itseasiassa ihan ensimmäinen ajatus oli se, että järjestämme Lauran kanssa kaksin jonkin pienimuotoisemman tapahtuman, mutta hyvin alussa tuntui jo siltä, että tämä pitää tehdä hieman isommin. Muuten olisi vaarana, että idea kuivuisi kasaan jo ennen aikojaan. Niinpä aloimme järjestää yksi päiväistä tapahtumaa.

Mietimme tapahtuma-paikkoja, teemoja, rakennetta. Mietimme eri kaupunkeja ja mitä haluaisimme itse tapahtumassa tuoda esille.

Tässä kohtaa oli jo tiedossa, että olin kirjoittamassa kirjaa kokemuksistani. Idea lähti hiljalleen ensin oikeastaan pahan olon purkamisesta päiväkirjaan ja lähipiirille, myöhemmin kirjoittamiseen alkoi tulla teemoja ja lopulta päätin, että kirjoitan kokonaisen kirjan. Tragedian Kääntöpiirin ensimmäinen yleisötapahtuma saisi toimia kirjan julkaisu-tilaisuutena! Jes, tavoite ja deadline saavutettu!

Love, Lotta

Lotta Ansakorpi