Ensimetrin yritysneuvonta 2.1.2019

Julkaistu: 12.05.2019

Olen jo vuosia käyttänyt Ensimetrin yritysneuvontaa. Ensin aloittavana yrittäjänä, sitten uusien firmojen perustamisvaiheessa, vaikeuksien ilmaantuessa ja nyt tietenkin tämän uuden ”tuotteen” aloituksessa. Yritysneuvojani on jo vuosia ollut Tampereen seudulla sama henkilö ja olen ollut todella tyytyväinen hänen osaamiseensa, suorapuheisuuteensa ja neuvoihinsa.

Yritysneuvoja ei tietenkään ota varsinaisesti kantaa mihinkään päätöksiä koskeviin asioihin, mutta hänen kanssaan voi pohtia monia yritystoimintaan liittyviä kysymyksiä ja tehdä vaikkapa yhdessä laskelmia. Yritysneuvoja ohjaa myös tarvittaessa eri asiantuntijoiden puheille ja sitä kautta yrittäjä saa kohdennettua apua toiminnalleen. Ensimetrin ja Uusyrityskeskuksen palvelut ovat aloittavalle yrittäjälle maksuttomia ja niitä voi käyttää jatkossakin tarvittaessa. Itse olen käyttänyt palveluita aina silloin tällöin, käytännössä se on tarkoittanut muutamaa, ehkä 1-2, tapaamista vuodessa.

Kävimme yritysneuvojan kanssa yleisesti läpi, mitä olen suunnitellut Tragedian Kääntöpiiriin ja mitä eri osa-alueita siihen kuuluu. Yhtenä puheenaiheena oli tuotemerkin rekisteröinti, sillä tarkoituksena on laajentaa tätä hieman muuhunkin kuin vain ja ainoastaan yhteen tapahtumaan. Siitä kertoilen tarkemmin vähän myöhemmin.

Hän ohjasi minut teollisoikeuksista vastaavan Harri Koiviston luo ja sovin tapaamisen hänen kanssaan ensi viikolle! Saa nähdä, mitä kaikkea Harri ajattelee ja millaisia neuvoja tulen häneltä saamaan. Jännittävää! 🙂

Love, Lode

Lotta Ansakorpi