Oletko elämässäsii risteyskohdassa? Oletko eronnut, etsitkö uutta uraa, tuntuuko arkesi harmaalta tai kaipaatko jotain, mitä et osaa itsekään määrittää?

Mitäs jos osaisitkin kääntää elämäsi tragediat voimavaraksesi?

Tragedian Kääntöpiiri -valmennus saattaa muuttaa jopa koko elämäsi suunnan. Sinun ei tarvitse nyt tietää, mitä tarvitset ja miten pääset eteenpäin, vaan voit tulla valmennukseeni löytämään vastauksen…

Tragedian Kääntöpiiri -valmennus

Vuonna 2016 elämäni romahti täysin yhden puhelun aikana.

Yhtiökumppanini teki petoksen, jonka seurauksena menetin kaiken siihen asti rakentamani, velkaannuin pahasti ja putosin tyhjän päälle…

Koin niin voimakasta ahdistusta, että se oli viedä minulta hengen.

Minulla kesti noin kaksi vuotta löytää keinot, että pääsisin ylös montusta ja onnistuisin kääntämään elämäni suurimman tragedian voimavarakseni.

Tiesin, etten voinut enää jatkaa elämääni 34-vuotiaana ja täysin rahattomana sekä veloissa vailla unelmia.

Päätin tehdä asialle jotain ja aloin jakamaan tarinaani muille ja huomasin sen herättävän paljon kiinnostusta sekä vastakaikua.

Huomasin, että tarinastani voisi olla monille paljon apua, sillä ihmiset kiittivät minua siitä, että jaoin tarinaani ja kerroin avoimesti vaikeista asioista ja tunteista…

Kirjoitin paljon ja näin purin tuntemuksiani paperille ja pian huomasin olevani kirjoittamassa kirjaa…

Päädyin julkaisemaan esikoiskirjani nimeltä Vaihtoehtona Kuolema vuonna 2019 ja järjestin samana vuonna ensimmäisen Tragedian Kääntöpiiri -seminaarin, jossa oli mukana toistasataa kuulijaa ja monia upeita puhujia jakamassa tarinoitaan.

Olen jalostanut Tragedian Kääntöpiiri ajatusta jatkuvasti eteenpäin ja koonnut sen ympärille kaikista tärkeimmät opit ja oivallukset matkastani, jonka olen tehnyt elämäni romahtamisesta tähän pisteeseen.

Nyt voit myös lähteä mukaan Tragedian Kääntöpiiri -valmennukseen, jonka avulla voit kääntää elämäsi tragediat voivamavaraksesi oppieni avulla.

Tämä valmennus auttaa sinua kohentamaan yleistä hyvinvointiasi, vaikka olisit nyt uuvuksissa.

Opit myös luomaan arjestasi merkityksellisempää sekä tekemään päätöksiä tehokkaammin, jotta pääset elämässäsi eteenpäin.

Olen itse onnistunut kääntämään elämäni suurimman tragedian isoimmaksi voimavarakseni ja tiedän, että voin auttaa myös sinua kulkemaan reittisi hieman nopeammin ja kevyemmin kuin yksinäsi…

Jos haluat jatkaa elämäsi risteyskohdasta kirkkaampaan suuntaan ja jättää taaksesi synkän ja mahdollisesti unelmia vailla olevan menneisyyden, kannattaa lukea tämä sivu loppuun asti

Yhtäkkiä huomasin, että minähä kirjoitan kirjaa

Löysin keinot, joilla sain

Mitä tapahtuu kun elämältä putoaa pohja pois? Kun yhtäkkiä kaikki menee sirpaleiksi, eikä edes tiedä mihin uskoa. Kun kaikki tuntuu epätodelliselta, vieraalta, jonkun toisen elämältä. Kun mieleen hiipii pelko, ahdistus, häpeä ja epätoivo.

Näin kävi minulle ja monelle muulle, jotka eivät siitä julkisesti puhu. Nyt on aika puhua, jotta häpeä ei estä meitä muuttumasta ja elämästä elämää, jonka me jokainen ansaitsemme.

”Kaipaan muutosta, mutta en tiedä mitä tekisin?”

Onko tämä tuttu kysymys?

Sinulla saattaa olla tapahtunut elämässä taloudellisia, fyysisiä tai henkisiä vastoinkäymisiä ja olet ehkä vieläkin kyseisessä tilanteessa.

Samankaltaisia tarinoita on tämä maa pullollaan ja voimme oppia toisiltamme todella paljon. Seminaariin osallistujille on yhteistä se, että he haluavat jonkinlaista muutosta elämäänsä, kasvaa ihmisenä ja saada sitä kautta parempaa elämänlaatua. 

Ja ei, tähän seminaarin osallistuminen ei tarkoita, että pitäisi olla tapahtunut jotain massiivista. Elämä on meille kaikille henkilökohtainen kokemus ja vastoinkäymiset kuuluvat elämään. Mutta niistä ylipääseminen vaan vaatii joskus tarttumapintaa, työkaluja ja inspiraatiota.

Tragedian Kääntöpiiri tuo nimensä mukaisesti kipupisteen päivänvaloon, paljastaa vääryydet ja huuhtoo häpeän verhon pois auringon tieltä. Yhdessä saamme toivon kipinän kasvamaan ja muuttumaan ennen näkemättömäksi voimavaraksi.

Kaipaatko sinä tätä?

Koskettavia ja rehellisiä tarinoita sekä oppeja oikeasta elämästä – inspiraatiota sekä konkreettisia neuvoja elämänpolulle

Seminaarin puhujat ovat alansa ammattilaisia, jotka vaikeuksista huolimatta ovat kulkeneet kohti tavoitteitaan ja haluamaansa elämää. Heidän kokemuksensa matkan varrelta tarjoaa jokaiselle opittavaa, antaa vinkkejä tavoitteiden saavuttamiseen ja myös haasteista selviämiseen. 

Tämä ainutlaatuinen upea seminaari tarjoaa osallistujalle elämyksellisen päivän itsensä kehittämisen, luovuuden, hyvinvoinnin ja tragedioista selviämisen parissa.

Jos sinä

• haluat kehittää itseäsi ja elää omannäköistä elämää
• olet kiinnostunut toisten ihmisten tarinoista ja valmis oppimaan niistä
• haluat vinkkejä tavoitteiden saavuttamiseen
• sinulla on unelmia, joita kohti haluat mennä
• haluat voida hyvin tai paremmin
• haluat elää merkityksellistä elämää
• haluat kokea ainutlaatuisia asioita haluat rohkeutta tehdä muutoksia elämääsi

… tästä seminaarista on varmasti arvoa sinulle.

Tragedian Kääntöpiiri-seminaarissa puhujat kertovat kuinka menetys käännetään menestykseksi ja vastoinkäymiset voitoksi!

Tutustu seminaarin puhujiin alta…

Seminaarin puhujat

Arman Alizad – koskettavia ihmiskohtaloita ympäri maailman

Sankaritarinoiden suurfani Arman Alizad puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä, miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Oman tarinansa myötä hän ottaa esiin monenlaisia käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on ollut suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen.

Arman Alizad

Arman on tutkinut suomalaista yhteiskuntaa ja maailman tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistanut omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä. Hän ajattelee, että nykypäivän keskustelukulttuurin ongelma on se, että ymmärtäminen nähdään hyväksymisenä, joka polarisoi keskusteluja.

”Asioita ei tarvitse hyväksyä, mutta ne pitää pystyä ymmärtämään”, sanoo Arman.

Luottamus ja ymmärrys luodaan avoimuudella, keskustelemalla ja tekemällä yhdessä.

Arman haluaa pohtia kuulijoidensa kanssa suvaitsevaisuuden, hyväksymisen ja ymmärryksen välisiä ristiriitoja. Keskiöön nousevat teemat ihminen ihmiselle ja kiitollisuus – tarinat erilaisista kohtaloista ympäri maailmaa.

Seikkailunhaluinen Alizad on tullut tunnetuksi palkituista, silmiä avaavista tv-sarjoistaan; Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Täällä Pohjantähden alla. Arman ja viimeinen ristiretki sarja on myyty yli sataan maahan.

Alizad on taitava ja vaikuttava tarinankertoja. Armania pidetään usein rohkeana, mutta itse hän sanoo, että ei tiedä rohkeudesta mitään, mutta pelosta kaiken.

Hänen omat kokemukset ovat auttaneet voittamaan pelon ja menemään kohti omia unelmia. Hän rohkaisee ihmisiä kohtaamaan omat pelkonsa ja menemään kohti tuntematonta, vaikka se pelottaisi. Rohkeus ei ole pelon puuttumista, vaan tarkoittaa, että jokin asia on pelkoa tärkeämpi.

Hänen kokemuksistaa voi oppia aivan jokainen.

Mikko Sjögren – taloudellinen ahdinko vauraudeksi

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla hän päätti aloittaa sijoittamisen osakemarkkinoille. Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoista tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi.

Mikko Sjögren

Kun kaikki viisi siihen aikaan julkaistua suomenkielistä kirjaa aiheesta oli luettu, oli siirtymä englanninkieliseen kirjallisuuteen looginen. Kirjoista löytyi viittaukset tapahtumiin, joissa kirjoittajat olivat olleet aiheistaan puhumassa. 

Niistä innostuneena Sjögren päätyi ulkomailla järjestettäviin seminaareihin katsomaan kirjoittajia henkilökohtaisesti. Yli kaksisataa luettua kirjaa aiheesta ja kymmeniä valmennuksia myöhemmin, tulokset alkoivat muuttua, kun oppeja ryhdyttiin viemään käytäntöön.

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Hänen henkilökohtaisesta tarinasta voi jokainen taloudellisen ahdingon keskellä elävä ihminen saada toivoa sekä konkreettista apua.

Lotta Ansakorpi – kavalluksesta voittajaksi

Lotta Ansakorpi on Tamperelainen taiteilija, terapeutti ja Tragedian Kääntöpiirin perustaja. Tragedian Kääntöpiiri syntyi alunperin Lotan kokemasta tragediasta, jossa hänen elämänsä tuhoutui lähes täydellisesti yhtiökumppanin tekemän petoksen seurauksena. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, tämä tragedia on muotoutunut kirjaksi ja tapahtuma-kokonaisuudeksi.

Lotta Ansakorpi Kuva: Krista Kaitasuo

Lotan kirjoittama Vaihtoehtona Kuolema -kirja kertoo tositapahtumiin perustuen siitä, mitä tapahtui ja kuinka Lotta kaikesta selvisi. Kirjaa on kehuttu koukuttavaksi, koskettavaksi ja ajatuksia herättäväksi.

Lotta on kouluttanut urallaan satoja ihmisiä hyvinvoinnin ja luovuuden parissa, sekä tavoittanut tuhansia taiteellisella työllään. Lotta jää mieleen monille hyvin tunteikkaana ja intohimoisena ihmisenä elämää kohtaan.

Tämä rohkea yrittäjä ei pienestä lannistu ja hänet nähdään usein kannustavana esimerkkinä ihmisen omasta voimasta, rohkeudesta ja herkkyydestä. Tragedian Kääntöpiirissä kuulet, mitä tapahtui ja miten Lotta ponnisti ylös montusta menetettyään kaiken.

Eero Herranen – kun kaikki on mahdollista

Sano elämälle KYLLÄ! Yrittäjä, puhuja, viihdetaiteilija, tiktok-vaikuttaja. Eero on persoona, joka jättää lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin, jotka hänet kohtaavat. Eeron positiivinen elämänasenne on kuljettanut häntä tilanteista toisiin, jopa ympäri Eurooppaa. 

Eero Herranen

Eero työskentelee yrittäjänä niin viihdetaiteen, kuin hyvinvoinnin parissa. Eerolle tärkeää elämässä ovat läheiset, onnellisuus ja merkityksellisyys. Eeron ainutlaatuisesta asenteesta on monilla paljon opittavaa, sillä tälle miehelle mahdotonkin on mahdollista!

Ilkka Koppelomäki – mahdottomalta tuntuvat unelmat todeksi

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan esikoisteos “Saa mitä haluat – opas omannäköisen elämän toteuttamiseen” julkaistiin lokakuussa 2018 ja joulukuussa 2020 hänen toinen itsensä johtamisen kirja nimeltä Elämäsi kirja.

Ilkka Koppelömäki Kuva: Mikke Pöyhönen

Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen vuodesta 2007 lähtien.

Ilkka on taustaltaan kilpatriathlonisti ja hän on toiminut yrittäjänä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2002 asti. Ilkan missiona on ”Saa mitä haluat”: auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi.

Ilkka on valmentanut ympäri Suomen ja ollut asiantuntijana eri medioissa itsensä kehittämisen, itsensä johtamisen, mielenhallinnan, innostumisen, valmentamisen, ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin asiantuntijana.

Ilkkaa on kutsuttu Suomen innostavimmaksi itsensä johtamisen valmentajaksi ja hän todella tietää, miten omat unelmat ja mahdottomiltakin tuntuvat muutokset saadaan toteutumaan.
Missä ja milloin seminaari järjestetään?

Seminaari järjestetään 2.10.2021 Tampereella. Tapahtuma livestriimataan, eli voit osallistua siihen myös verkon välityksellä.

Paikka: Sampolan Auditorio
Osoite: Sammonkatu 2, 33540 Tampere
Aika: 2.10.2021 klo 12:00-18:00

Seminaarissa noudatetaan THL:n sen hetkisiä ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyn suhteen.

Haluamme taata osallistujillemme mahdollisimman turvallisen osallistumisen ja teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle parhaan mahdollisen tapahtuman.

Tilaisuuksiimme otamme vähemmän osallistujia mukaan ja huolehdimme väljistä penkkiriveistä ja pyrimme huomioimaan ohjeistuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisen osalta.

Lisätietoa ja lippuehdot ››

Jos ostat seminaarilipun lahjaksi, osta lippu normaalisti verkkokaupasta ja lähetä ostoksesi jälkeen lahjan saajan tiedot (nimi, puh, sähköposti, osoite) sähköpostiin lotta@sydamenpalo.fi ja kaikki on kunnossa.Katso mitä upeita oivalluksia asiakkaamme ovat saaneet seminaarista

Onko nyt sinun vuorosi kääntää elämäsi tragediat tärkeimmäksi voimavaraksesi?

Jos vastasit kyllä, olen erittäin iloinen puolestasi. Olet selvästi päättänyt ottaa elämäsi ohjat omiin käsiisi ja suunnata valon säteet rohkeasti kohti pimeyttä.

Tehdään se siis yhdessä – tämä seminaari on juuri sitä varten!

Tarjous – kaksi lippua yhden hinnalla

Tarjous koskee lippukategorioita SILVER, GOLD ja VIP.
Alla kerrottuna yhden lipun normaali hinta –
klikkaamalla painiketta verkkokauppa tarjoaa sinulle suoraan kaksi lippua yhden hinnalla.

SILVER 84€ – Sisältää pääsylipun tapahtumaan

OSTA SILVER-LIPPU

GOLD 97€ – Sisältää pääsylipun ja Vaihtoehtona kuolema -kirjan

OSTA GOLD-LIPPU

VIP-lippu 147€ – Sisältää pääsylipun, kirjan ja artistitapaamisen

OSTA VIP-LIPPU

ONLINE 42€ – Sisältää pääsyn tapahtumaan verkon välityksellä

OSTA ONLINE-LIPPU

Mietityttääkö vielä jokin? Tässä vastauksia useasti kysyttyihin kysymyksiin

Mikä on Tragedian Kääntöpiiri-seminaari ja kenelle se on tarkoitettu?
Tragedian Kääntöpiiri-seminaari on täysin uusi ja ainutlaatuinen seminaari, jossa puhujat kertovat elämäänsä suuresti vaikuttaneista käännekohdista. Seminaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kohdanneet joskus elämässään vastoinkäymisiä tai haluavat kehittää itseään. Eli ihan kaikille.

Ketä tapahtumassa esiintyy?
Tapahtumassa ovat puhumassa Arman Alizad, Lotta Ansakorpi, Eero Herranen, Ilkka Koppelomäki, Mikko Sjögren ja kaksi Lotan entistä valmennettavaa.

Missä ja milloin seminaari järjestetään?
Lauantaina 2.10.2021, Sampolan Juhlasali, Sammonkatu 2, Tampere.
Tapahtuma-aika on klo 12-18, ovet aukeavat klo 11. Seminaari striimataan, eli ostamalla Online-lipun tapahtumaan pääset osallistumaan siihen myös verkon välityksellä mistä päin maailmaa tahansa.

Saanko seminaarilipun kotiin?
Liput toimitetaan tilaajan sähköpostiin.

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?
Kyllä. Lipun voi ostaa laskulla tai osissa, mutta ainoastaan tilaamalla sen osoitteesta lotta@sydamenpalo.fi. 

Voinko ostaa lipun lahjaksi?
Voit! Jos ostat seminaarilipun lahjaksi, osta lippu normaalisti verkkokaupasta ja lähetä ostoksesi jälkeen lahjan saajan tiedot (nimi, puh, sähköposti, osoite) sähköpostiin asiakaspalvelu(a)10times.fi ja hoidamme asian.

Mitä lippuni sisältää?
Lippukategorioita on neljä: ONLINE 42€ sisältää pääsyn tapahtumaan livestriimiin, eli seminaaria voi katsella verkon välityksellä. SILVER 84€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn. GOLD 97€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn sekä vaihtoehtona Kuolema”-kirjan. VIP 147€ sisältää seminaarin sisäänpääsyn, istumapaikan edestä, “Vaihtoehtona Kuolema”-kirjan ja puhujien tapaamisen.

Entä jos en pääsekään seminaariin?
On ikävää, jos et pääse osallistumaan. Valitettavasti Lippupisteestä ja Tampere-talon lippumyymälästä ostettua lippua ei voi palauttaa. Ryhmälipuilla on 14 vrk palautusoikeus, viimeistään kuitenkin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen lippuja ei palauteta. Voit kuitenkin myydä tai antaa lippusi ystävälle tai perheenjäsenelle ja laittaa näin hyvää mieltä kiertämään.

Mitä jos en ole tyytyväinen seminaariin?
Mikäli olet tyytymätön seminaarin sisältöön, otathan yhteyttä Tragedian Kääntöpiirin henkilökuntaan seminaarin päätyttyä paikan päällä.

Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?
Lähetä kysymyksesi osoitteeseen asiakaspalvelu@10times.fi

Kuka on seminaarin järjestäjä ja miten saan heihin yhteyden?
Seminaarin tuotantoyhtiönä toimii Sydämenpalo Oy ja 10times Oy. Lipunmyyntiin liittyvissä asioissa ota yhteys asiakaspalvelu@10times.fi. Tuotannollisissa asioissa kysymyksiisi vastaa Lotta Ansakorpi, lotta@sydamenpalo.fi, +358 40 5636155. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Toivottavasti päätät lähteä mukaan tälle unohtumattomalle matkalle, kohti uutta valoisampaa elämää!


Seminaarin taustajoukoissa mukana: